Anime

Azért, hogy ne unatkozz.

Köszöntök mindenkit.  Lassan megint itt vannak az ünnepek. :D

Az oldal innentől az alábbi elv alapján frissül. A régi tartalmak nem kerülnek törlésre de a honlap nem ugyan azon az elven frissül tovább. Innentől ha látok pár nekem új animét ami az oldalon nincs fenn megnézemösszegyűjtöm és elég nagy időközönként feltöltöm ide.  A feltöltést annyit jelent hogy a  címe megjelenik az ABC-sorrendű felsorolásban valamint egy képt felkerül a Onedrive-ra.

Remélem minden honlaplátogatónak el tudom űzni az unalmát. Ezt a honlapot azért készítettem, mert elég sok anime van, ami megnézésre vár, sőt lehet, hogy olyan is van, ami csak rád vár, vagy amire te vártál. A lehető legtöbb animét láttam ezen az oldalon és ezért merem másoknak is ajánlani. Bárki, aki nem tudja eldönteni, hogy egy animét megnézzen-e vagy sem az kérhet tőlem egy kis rövid tartalom leírást. (anime.fan@citromail.hu)

Az iskolai élettől elkezdve a (nagy) románcokig, a robotosoktól kezdve a világok közötti utazásokig, a sportoktól elkezdve a mágikus világokig, a (felturbózott) háborúktól a börtön életig minden van. (lehet az romantikus, iskolás, börtönös, mágikus, háborús, akár focis, amerikai focis, teniszes, görkoris, (műkorcsojás), zenés (zeneiskolás, rock bandaalapítós), vagy akármi más, ha netán van, még remélem, itt megtalálod)

 

A honlapon a linkek sokszor az  animeaddicts.hu vagy az indavideo.hu honlapjára vonatkoznak. Erre a két honlapra sokszor hivatkozom.